Huzalfeszítés, kapcsolás

Végoszlop lehorgonyzás

Kerítések építése

Termékek

Gripple Plus huzalrögzítő és feszítő szemeket az angliai székhelyű Gripple Ltd. vállalat gyártja. A termékeket szőlészeti támrendszerek, egyéb gyümölcs-támrendszerek, védelmi kerítésrendszerek építésénél, valamint ipari, épületi felfüggesztéseknél alkalmazzák elsősorban.
A Gripple rögzítőszemek működésének lényege, hogy a szem belsejében lévő két, nagyon pontos fogaskerék között a bemenő huzalvégek csak egy irányba (befelé) tudnak mozogni. Amennyiben a huzalokra ezzel ellentétes erő hat, a fogaskerekek zárnak és rögzítik azokat.

A Gripple huzalrögzítőszemek alkalmazásának óriási előnye, hogy építésnél (támrendszerek, kerítések, építkezések) és a későbbi karbantartásoknál, javításoknál jelentős mértékű időt és pénzt takarítunk meg. A nehézkes huzalcsomózás és sodrás helyett a Gripple huzalfeszítő és rögzítőszemek gyorsan és könnyen teszik lehetővé a huzalok, kerítések, sodronyok összekapcsolását, a huzalfeszítő fogóval pedig a huzal a kívánt mértékűre feszíthető.
A Gripple termékek több célra használhatóak, egymástól nagyban különböző huzaltípusok esetében is, beleértve a kisebb és nagyobb szakítószilárdságú acélhuzalokat, sodronyokat valamint a poliészter és nylon műanyag huzalokat. Bármilyen típusú huzal kerül felhasználásra, megtalálható az annak megfelelő Gripple termék.